Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата на тима

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата на тима
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Не деля футболистите на млади и стари, на българи и чужденци

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява успеха на отбора с 6:0 против Черноморец (Балчик). Ето какво сподели експертът след контролата за тима му:

" Няма никакво значение резултатът от първата контрола. Доволен съм от натоварването и желанието на всички футболисти. И двата тима използвахме юноши, само че се видя, че нашите са една концепция по-добре. Имаше хубави неща, само че би трябвало да работим още в нападателен проект. Като цяло, това, което целяхме, го постигнахме.
 Снимка 429208
Източник:

Юношите сме ги взели, с цел да играят. Вече няколко подготовки играят наедно с останалите футболисти. Тези, които са повече време с нас се вижда, че са покрай останалите в тима. Както към този момент няколко пъти споделих - не разделям футболистите на млади - остарели, на българи и чужденци. Защото като загуби тимът, не споделяме че е паднал този младеж или оня, а че Черно море е изгубил. Когато бием отново е по този начин ", съобщи треньорът.

" И Минков остави положителни усещания с играта си в тази инспекция, само че е мъчно да се реши от една такава контрола дали да останат. Търсим още един централен защитник, халф и нападател, за който ще има развиване на нещата в понеделник ", добави Илиев.
 Черно море завоюва контролата с Черноморец (Балчик) с безапелационното 6:0
Черно море завоюва контролата с Черноморец (Балчик) с безапелационното 6:0

Срещата бе изгледана от спортния министър Красен Кралев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР