Треньорът на Черно море Илиан Илиев категорично отказва да приеме

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев категорично отказва да приеме
Коментари Харесай

Илиан Илиев със скандални разкрития за наказанието си

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрично отхвърля да одобри наказването от 4 мача след мача със Септември (0:0) и по тази причина ще го апелира в БФС.

Дисциплинарната комисия глоби експерта за една среща поради получения жълт картон, а другите три – поради нанесени обиди на длъжностни лица.

„ Говорих с много хора и разбрах от кое място идва моето наказване, само че има извънредно доста пропуски във формулировката му и са налице безспорни предпоставки за анулация на глобата. За едно и също нарушение аз съм осъден два пъти. Делегатът Димитър Велинов е написал в отчета, че съм отправял нецензурни реплики към съдиите и им споделил да го пишат в отчета. Главният съдия и четвъртият обаче са отказали да го създадат, тъй като не били чули сходно нещо, след което са били заплашвани с наказване, че не са го създали “, изясни Илиев.

„ Наказанието ми идва от въпросния пратеник, който е племенник на военачалник Василев. Преди време като началник на Етичната комисия на БФС ми беше издействал наказване от един мач, защото съм блъснал бутилка в земята. Той гледал дуела по малкия екран и по негово гледище Етичната комисия се намеси и ме наказаха. Сега актуалното ми наказване също идва по тази скица, защото дежурният пратеник на срещата със Септември, както споделих, е племенник на ген. Василев и го наследи в делегатството. Не знам по каква причина не съм от любимците на генерала, само че в резултат на този донос, написан от племенника му, ме глобиха. Надявам се глобата ми да бъде анулирана, тъй като за едно и също нещо имам две санкции и има пропуски при формулиране на наказването “, добави той.

„ Срещу Хебър виждах по-добре от горната страна, нямаше проблеми, защото няколко пъти ми се е налагало да го върша поради наказване и Петьо е водил тима. Победихме доста мъчно в един много затворен мач, в който имахме и шанс най-после да вземем трите точки. Разбира се, можехме да се представим по-добре, само че гостите сносно се бранеха и не ни оставяха пространства. Техният предпазен блок бе много ниско и в последните 25-30 метра мъчно се пробива такава отбрана. Все отново в последните 20 минути създадохме няколко положения, въпреки и да не бяха чисти. Радостни сме, че при една добра контраофанзива, успяхме да отбележим гол и спечелихме. “

За прехвърлянето на Евгений Сердюк в ЦСКА 1948:

„ За него дойде много преференциално за българските стандарти предложение, което управлението одобри. Сердюк към този момент е затворена страница за нас и продължаваме напред. Разполагаме задоволително други футболисти, които да влязат и да оказват помощ на тим. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР