Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще се опитаме да направим боеспособен отбор

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред медиите преди първото занятие на “моряците ” от предсезонната подготовка.

Варненци започнаха подготовка с група от 23 футболисти, измежду които двама нови играчи и един на проби.

Ето какво сподели Илиев:

В тима ще има двама португалски футболисти, играли във втора и трета лига на страната си. Вторият португалец се чака да дойде на следващия ден във Варна. И двамата играчи са халфове. Бразилският футболист идва от Сантос, роден 2002 година, с него подписахме, той играе като нападателен халф и може да играе отдясно, изясни експертът. На проби е играчът от Северна Македония с български паспорт Марко Стойчевски, роден 2000 година. Той играе като ляв бранител и централен бранител. Търсим централен бранител, поради това, че Влатко Дробаров си потегли.

Даниел Димов има неприятна травма, увреждане на нерв. Може би ще пропусне огромна част от подготовката, а може би и началото на шампионата. Търсим нападател, нападател-крило.

Времето е малко, ще се опитаме да създадем боеспособен тим. Тези момчета, които идват, са играли на положително равнище и няма да им е мъчно да влязат в темп. Проблемът е, че имаме остра потребност от флангови човек и в случай че не го намерим това ще ни затрудни.

В съпоставяне с предишния сезон желаеме да променим мачовете у дома, с тимовете, от които… изгубихме точки, да вземем за пример с Царско село взехме 2 точки и загубихме 4. Не желая да приказвам за други тимове, с цел да не излезе, че ги наскърбявам. В мачовете у дома ние сме взели, в случай че не се неистина 23 точки и 22 на открито.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР