Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много ядосан след

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много ядосан след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Днес не се игра футбол, това бе някакъв друг спорт

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доста сърдит след края на мача със Славия (0:0). Той упрекна противника, че е пристигнал за точка и е бавел играта, а съдията е толерирал това. Според наставника през днешния ден на “Тича” не се е играл футбол, а някакъв различен спорт. Той даже загатна, че отборът му съзнателно се реже, с цел да не се спънка на водачите в класирането.

“Първо би трябвало да кажа, че втори мач заслужаваме да победим, само че не съумяваме. Славия от първата минута започнаха да бавят и да пробват да вземат точка. Затова нашите футболисти се изнервиха. Явно това им е методът на игра, те нямат удар във вратата. Мислех, че с тези хора може да се играе футбол, само че те предложиха нещо, което не е футбол. Ние се опитвахме да играем, само че с това бавене, лягане, провокации нямаше по какъв начин. Съперникът подведе съдията, той толерираше подобен футбол. Това е казусът на нашия футбол. Като би трябвало да играем, вършим някакви други неща, а след това в Европа виждате какво става. Те си реализираха това, което търсеха. Ако желаеме да се развива футболът, съдиите би трябвало да ни оказват помощ. Вратарят го избират за състезател на мача, може да са дали своят вот роднините му. Вече втори мач се толерира такава игра, което не е прелестно. Славия имаха 5-6 картона, ние нито един. Вината отново ще падне върху нас, тъй като изпускаме точки и изпускаме да се придвижим напред в челото. След два хубави мача, започнаха да ни пречат. Със сигурност чистото време игра е не повече от 15-20 мин. Съдията вдигне картон и 3 минути написа на кого е, все едно написа “Под игото”. Така не можем да играем футбол. Не знам какво би трябвало да създадем с цел да бием”, съобщи Илиев.

“Не се окайвам от играчите, с които разполагам. Търсим единствено ляв бранител. Иначе имам момчета, които не са влизали още и ще оказват помощ. Там не е казусът. Трябваше да имаме повече центрирания към Иса, само че за Славия това е елементарно. Втори мач ни взимат точки, а можеше да сме в челото. Като някой тръгне да се мери с хората начело и стартират да го режат. Не знам за какъв феърплей приказват. Някакви очевидни, секрети телефони… Целта е да се откъснат трите тима напред, с цел да са спокойни”, добави експертът.

“Сега за нас предсоти сложното. След тези два равни мача отиваме във Враца. Ботев загуби два мача у дома и ще е мъчно. Имаше еуфория след мача с ЦСКА, която продължи и против Етър, само че през днешния ден не се игра футбол. Това бе някакъв различен спорт. Извинявам се, в случай че сте пуснали тв приемника без алена точка на екрана”, приключи наставникът на варненци.

efbet Лига 4 кръг, петък 2 август  Черно море 0:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР