Треньорът на Челси Франк Лампард коментира отменената забрана за входящи

...
Треньорът на Челси Франк Лампард коментира отменената забрана за входящи
Коментари Харесай

Лампард: Няма да полудяваме с трансферите само защото забраната е паднала

Треньорът на Челси Франк Лампард разяснява анулираната възбрана за входящи прехвърляния и съобщи, че "сините " няма да потеглят да купуват "на сляпо ". Снощи Челси се класира за 1/8-финалите в ШЛ и в случай че желаят да са задоволително конкурентноспособни в Европа през пролетта, лондончани несъмнено ще се нуждаят от нови фрагменти.

"Спокоен съм по отношение на идния трансферен прозорец. Продължаваме да се развиваме. Дори дребните неточности от последните две седмици са част от процеса на развиване. Вярвам в това, което се случва в този момент. Не считам да обезумявам, просто тъй като възбраната е свалена ", съобщи Лампард.

"Мисля, че доказахме и в шампионата, и в Шампионската лига, че можем да бъдем конкурентноспособни. Но в случай че желаеме да се развиваме, ще би трябвало да бъдем по-добри в завършващата фаза. Смятам, че постоянно може по-добре там. "

"Ще се оглеждам за футболисти на всевъзможни позиции, само че е пределно ясно, че през лятото загубихме Еден Азар, който бе голяма част от отбелязването и основаването на благоприятни условия за голове. Така че ще имаме потребност от повече креативност в предни позиции ", сподели Лампард.

"Продължаваме напред и желаеме да се потвърждаваме като тим, тъй че нещата ще стават все по-добри. Смятам, че сходни провокации към младите играчи ще са от изгода за всички. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР