Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не скри радостта си

...
Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не скри радостта си
Коментари Харесай

Николай Киров: Очаква ни един специален и исторически финал!

Треньорът на " Ботев " Пловдив Николай Киров не скри насладата си от класирането на отбора му за втори край за Купата на България в последните три години. " Канарчетата " приключиха 3:3 с ЦСКА и по този начин си осигуриха мечтана пловдивска борба за трофея.

На 15 май в София " Ботев " ще се изпраави против най-големия си противник - " Локомотив ".
След доста драма и високо напрежение: Девет от " Ботев " треснаха ЦСКА Пловдивско дерби на финала за Купата на България
" Днес изхабихме много страсти. Заслужено продължаваме към финала. Първата част бяхме съвсем съвършени, само че първият червен картон ни обърка много. В последна сметка вкарахме значимия трети гол, макар, че ЦСКА ни притисна. Всичко беше в състезателите, които си свършиха прелестно работата ", сподели Киров след мача на " Българска войска ".

" Защитавахме се добре през първата част. Направихме много контраатаки до аления картон и водихме справедливо в резултата. След това се трансформираха нещата и състезателите приключиха добре мача. Цялото усърдие на състезателите е похвално. Хубаво е, че вкарахме, защото стигаме до исторически край за Купата на България. За футболен град като Пловдив това е необикновено ", продължи треньорът на " Ботев ".

Гостите приключиха мача с 9 души след червени картони на Филип Филипов и Антонио Вутов.

" С осем полеви играчи и продължения щеше да е доста, доста мъчно. Никога не разясня съдиите. Най-важното в този момент е, че в живота финалистите в никакъв случай не ги помнят, а помнят единствено тези, които печелят най-после. Имаме обичаи в шампионата и по тази причина стигнахме дотук ".

" За безусловно целия град мачът е специфичен, исторически. Има 20 дни до него, с цел да се подготвим. Винаги съм го казвал – дано почитателите ни поддържат, а тимът в никакъв случай няма да ги изложи. Не сме водили договаряния за нов мой контракт. Аз знам за стадиона това, което излезе в медиите. Нямам показва по какъв начин вървят нещата, само че задачата на " Ботев " е завръщане на стадиона си ", приключи Киров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР