Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров даде прескофенренция преди финала

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров даде прескофенренция преди финала
Коментари Харесай

Николай Киров: Предстои ни непредсказуем финал, шансовете са равни

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров даде прескофенренция преди финала за Купата на България. " Канарчетата " се изправят против градския противник Локомотив. Белия е на мнение, че няма изявен любимец преди конфликта сред двата тима.

" Срещаме градският противник и мачът ще бъде с по-специфичен заряд. Като всеки край една непредсказуема среща, в която възможностите са равни. Финалите са непредсказуеми. Самият челен край го сподели. Тогава срещнахме много класен съперник. Не може да разясняваме дали някой от двата тима има по-сериозни шансове.
 Босът на Ботев (Пловдив) с апел към почитателите на отбора
Босът на Ботев (Пловдив) с апел към почитателите на отбора

Вижте обръщението на Георги Самуилов

Направихме всичко допустимо, с цел да изгледаме допустимо най-вече мачове на Локомотив. Всеки има мощни и слаби страни. Трябва да се възползваме от техните слаби и да предотвратим мощните.

За мен е значимо по какъв начин нашият тим ще излезе и по какъв начин ще се представим ние във финала. Всички тимове се познаваме сносно, само че постоянно може да се чака изненада. Все още имаме два дни да се готвим за този дуел.

Това каква тактичност ще предприемем няма по какъв начин да кажа сега. Ние имаме построен жанр, на който рядко изневеряваме. В един подобен дуел няма по какъв начин да се приказва за мотивация. Изправяли сме се против всевъзможни сформира. Срещу множеството сме намирали противопоставяне.
 Антонио Вутов подписа нов контракт с Ботев (Пловдив)
Ботев (Пд) удължи контракта на още една от звездите си

Антонио Вутов подписа нов договор

Не мисля, че някой от двата състава има някакво преимущество преди дуела. Психологията на финалите е такава, че нищо не е ясно до последно. Сигурен съм, че ще имаме поддръжката на нашите почитатели. В последния край против Лудогорец влязохме много нападателно и това ни оказа помощ за неговото продобиване ", съобщи Киров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР