Треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез - за първи

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез - за първи
Коментари Харесай

Керкез иска на агресията в атака

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез - за първи път ще вземе присъединяване в дербито с Локомотив. Със сигурност методът, който ще избере сръбският ментор, ще се хареса на почитателите. 47-годишният експерт ще изиска от играчите си доста експанзия в офанзива с надълбоко пресиране на противника, написа " Тема спорт ".

Причината е, че за дербито треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш - има проблеми със отбраната. За черно-белите ще отсъства Ангел Лясков, който е осъден, а глоба също ще изтърпи и вътрешният халф Евандро.
 Време е за пловдивското дерби! Ботев и Локо приковават вниманието на
Време е за пловдивското дерби! Ботев и Локо приковават вниманието на " Колежа "

Двубоят е от 19:30 часа

Керкез е удовлетворен от футболистите си в офанзива, като под управлението на Ивелин Попов, Антоан Бароан се разигра и французинът към този момент е измежду водачите в голмайсторската листа със седем попадения. По крилата Самуел Акере и Уме Емануел придават задоволително експедитивност и заостреност на нападението. В халфовата линия ще си партнират Антонио Перера и Янис Карабельов, които ще бъдат предпочетени пред опитния Лъчезар Балтанов и Точукво Нади. Треньорът на жълто-черните имаше въпросителна в отбрана.

Очаква се вдясно да започва Антоан Конте, в центъра на отбраната ще си партнират Атанас Чернев и Йонас Там, а като ляв бек ще стартира Константинос Балоянис. Под рамката ще бъде предпочетен още веднъж Хидайет Ханкич за сметка на Даниел Кайзер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР