Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар сподели след загубата на

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар сподели след загубата на
Коментари Харесай

Балтазар: Ботев трябва да се развива и без Неделев

Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар показа след загубата на отбора му от Септември (София) с 1:2, че играчите нямат право да позволяват такива лесни попадения. " Мисля, че Септември стартира мача по-добре. Отборът работеше добре по фланговете и трябваше да сме задоволително готови за това, само че не ни се получи. Налагаше се да се пренастройваме по време на мача. Допуснахме гол от корнер и трябваше да преследваме изравняването до края на полувремето. Търсихме топката, установихме надзор и стигнахме до гол.

През второто полувреме контролирахме събитията, създадохме положения, само че допуснахме неприемлива неточност, при която ни вкараха гол. Трябва да се фокусираме върху идващия мач, който е доста значим за нас. Днес не се получи, защото пропуснахме нашите положения, а и Септември е мощен тим. Не успяхме да изравним, което е разочароващо.

Тодор Неделев разполага с неповторими качества, няма подозрения. Той не е тук и би трябвало да се развиваме без него. Бароан се опита да помогне и даде, каквото съумя. Същото важи и за Красиан Колев, който вкара на Черно море и се показа ужасно. Той е доста мощен футболист и има силите да влезе в ролята на Тодор Неделев. Скокът за него е сериозен и ще има потребност от акомодация, само че съм сигурен, че за него следва най-хубавото.

Нямаме ужасно доста варианти, само че отново ще кажа, моята работа е да намеря разрешаване на проблемите и няма да се извинявам с хората, които имам. Днес не се получи, за разлика от Черно море, само че в идващия мач ще покажем най-хубавото от себе си. Има ужасно доста срещи и би трябвало да опитаме да печелим всяка допустима точка. Но не може да продължаваме да позволяваме такива лесни неточности, както се случи през днешния ден.

Както против всеки един противник, ще би трябвало да се подготвим за Локомотив Пловдив. Това е специфичен мач за града. Но абстрахирайте се от страстите, това е следващият противник, против който би трябвало да спечелим. Искам всеки мач да направляваме играта, да държим топката и това е нашият жанр, който явно ще построяваме във времето. Опитваме се да се подобряваме всеки ден и всеки мач ", сподели Балтазар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР