Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели любопитни неща на

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели любопитни неща на
Коментари Харесай

Азрудин Валентич: Важно е да запазим четвъртото място, нямаме интерес към Бабунски

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич показа любопитни неща на старта на подготовката на отбора. Той разяснява задачите пред тима за оставащия полусезон, както и спекулациите за нови прехвърляния и интерес към разнообразни футболисти.

" За нас е значимо да продължим да се развиваме. Сега сме на четвърта позиция и би трябвало да създадем всичко допустимо да я запазим. Ако успеем да приключим на трето място, ще бъде супер. Ще работим тъкмо за това. Всеки трансферен прозорец желаеме да подобряваме тима. По това време предходната година взехме няколко футболисти, които усъвършенстваха състава. През лятото направихме същото и станахме още по-добри. През зимата мъчно можем да намерим подобаващите играчи, само че работим за това. Очаквам да подпишем с двама футболисти напълно скоро. Естествено, имаме някои футболисти, които не са в оптимално положение. Особено Тошко Неделев, който имаше тежка травма. Работим и по завръщането на Тонев. Има и други футболисти в тима, които не са в оптимално положение. Искаме да играем нападателен и бърз футбол. Това не е единствено за нас, само че и за играчите – по какъв начин се хранят, къде спят, какво вършат у дома. Това е една идея. От наша страна им даваме нужното, с цел да бъдем по-добри ".

" Знаете кой е Балтанов. Ако ми покаже, че е задоволително добър, ще подпишем с него. Това е обстановка, в която всички печелят. Феновете го обичат, той положително момче, има темперамент и нрав на победител. Ще забележим какво ще се случи с него в идващите седмици ".

" Избрахме Дубай поради невероятните подготвителни комплекси и условия. Естествено, тъй като можем да играем против два доста мощни тима. Единият от тях е участник в Шампионска лига. За нас е значимо да нямаме случай на COVID-19 ".

" Бабунски е доста добър състезател, само че към този миг нямаме интерес към него ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР