Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич ще направи една

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич ще направи една
Коментари Харесай

Азрудин Валентич с една промяна за гостуването на Левски

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич ще направи една смяна в състава си за гостуването на Левски. Добрата вест за босненския ментор е, че централният нападател Антоан Бароан е възобновен от травмата си и ще бъде разполагаем за мача със " сините ". Все отново французинът ще остане на аварийна пейка на " Герена ", защото не се готви пълноценно със своите съотборници през последните дни и Валентич ще избра да го употребява като коз след началото на дуела.

Антоан Бароан получи травма още в 18-ата минута при домакинската победа над Черно море с 1:0 в последния турнирен кръг. Той бе сменен от Мохамед Брахими, който по-късно в дуела се трансформира в воин за жълто-черните, отбелязвайки единственото попадение в срещата с моряците.

Треньорът на канарчетата не обмисля други промени и ще заложи на същите реализатори при триумфа над варненци, написа " Тема спорт ". На вратата ще е Георги Аргилашки, а пред него ще бъдат ситуирани трима бранители - Роберто Пунчец, Самюел Супрайен и Виктор Генев. Като халф-бекове ще нападат Джеймс Ето " о и Па Конате. Малко пред отбраната ще са ситуирани Реда Рабей, Дилан Мертенс и Емануел Току, а в офанзива остротата ще носят Тодор Неделев и Мохамед Брахими, който ще размени Бароан.

В Ботев (Пловдив) няма осъдени или контузени играчи и Азрудин Валентич ще разчита на всички играчи, с които разполага. Той е окуражен да класира канарчетата за евротурнирите, само че означи на няколко пъти, че отборът му би трябвало да се усъвършенства при гостуванията си. Босненският експерт е следил изкъсо изявите на Левски и към този момент си е построил тактически клопки за идния мач със " сините ".
 Ботев (Пловдив) продължава да напира за Филип Кръстев
Ботев (Пловдив) продължава да напира за Филип Кръстев

През последната седмица " канарчетата " са влезнали в контакт с представители на играча
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР