Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе горд от представянето

...
Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе горд от представянето
Коментари Харесай

Валентич: Горд съм от отбора си, след още един трансферен прозорец ще се борим с Лудогорец

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе горделив от представянето на своя тим след загубата с 1:3 вкъщи от Лудогорец. Наставникът е на мнение, че с още един трансферен прозорец тимът му ще може да се бори с „ орлите” и ЦСКА.

„ Смятам, че това беше страховит мач преди аления картон. ДВа тима, които се надиграваха. Горд съм от представянето на моя тим. Лудогорец е отбор, който разполага с доста качество. Моите футболисти имаха топ показване. Създадохме много положения, можеше да затворим мача. Добрият тим обаче санкционира грешките. Още преди мачовете с ЦСКА и Лудогорец споделих, че резултатите няма да ни наранят. Загубихме и двата мача, само че можеше да вземем и най-малко две точки. Доволен съм от това, което играхме. С още един трансферен прозорец и верните прехвърляния, ще можем да се борим с ЦСКА и Лудогорец”, стартира Валентич.

„ След аления картон стана доста мъчно. Мисля, че съдията ни даваше жълти картони за обикновени обстановки. Дори и с 10 индивида успяхме да създадем положения. Третият гол беше прекомерно обикновен. За мен беше предстоящ, ние трябваше да тръгнем напред. Близо сме до ЦСКА и Лудогорец”.

„ Когато пропускаш доста положения, хората приказват за централния нападател. Шансовете се откриват пред всички. Днес Рабей и Неделев имаха по 2-3 положения. Имаме Маркиньос, който към този момент има 5 гола. Тук би трябвало да се регистрира и работата на вратарите на ЦСКА и Лудогорец. Когато съхраняваме нашия план, тогава нещата се получават по друг метод. Футболистите могат да сменят своите позиции. Това е мъчно да се усъвършенства. Вярвам в своите футболисти и считам, че сме на верния път”, сподели треньорът на пловдивчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР