Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавре направи интересно сравнение за

...
Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавре направи интересно сравнение за
Коментари Харесай

Фавре към Байерн: Тотнъм не е по-лесен противник от Ливърпул

Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавре направи забавно съпоставяне за построяването на един тим. Той приказва и за жребия в Шампионската лига.

" Трябва да остана спокоен и да проучвам грешките, когато загубим мач. Загубата е част от процеса за всеки млад тим. Тя оказва помощ за развиването. Държа на своята философия и мисля единствено мач за мач ", сподели швейцарецът пред вестник " Билд ".

" Дори в случай че единствено двама футболисти не са във форма или са контузени, нещата могат да тръгнат доста бързо в неверната посока. Това е като торта. Вече си приготвил цялата торта, само че установяваш, че липсва захар или канела. Този микс постоянно прави разликата. Пропускаш един подробност и тортата е неуспех. "

" Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са флаговете на немския футбол. Имах страхотни интервали в Херта и Гладбах, само че предизвикването в Дортмунд е друго. Не става дума за по-голямо напрежение, тъй като аз постоянно работя напрегнат. "

" Дортмунд играе на осминафиналите на Шампионската лига с Тотнъм, а Байерн - с Ливърпул. Кой има по-тежък мач? И двата тима! Тотнъм е трети във Висшата лига, това споделя всичко. Имат доста нападателен и атлетичен тим. Очакват ни два сложни мача ", добави Фавре.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР