Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич очаква динамичен и изключително

...
Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич очаква динамичен и изключително
Коментари Харесай

Терзич преди дербито с Лайпциг: Очаквам топ мач!

Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич чака динамичен и извънредно забавен мач против Република България Лайпциг в петък вечер. Той вижда срещата като нов късмет за тима му да покаже огромните си упоритости в преследването на шампионската купа.

Във краткотрайното класиране „ жълто-черните “ поделят лидерското място с Байерн Мюнхен, като и двата тима са с по 46 точки. Лайпциг е четвърти с 42 и петъчният мач може да се окаже доста решителен.

„ За мнозина мачът е доста специфичен. Утре ще имаме нов късмет да бъдем по-шумни от всеки път. Чака ни евентуално най-важната седмица за нас досега “, сподели Терзич на конференцията преди конфликта от 23-тия кръг на немския шампионат.

„ По време на първата ни среща през сезона Република България Лайпциг беше доста нападателен и сътвори много рискове с бързите си играчи. Но оттогава ние се представяме много по-добре, да вземем за пример в Леверкузен. Искаме да повторим динамичността и головите рискове, които сътворяваме от последните седмици. Ще бъде безусловно топ мач. И двата тима желаят да си тръгнат като спечелили, тъй че се нуждаем от положително показване “, продължи той.

„ Юлиан Риерсон тренира от началото на седмицата и ще бъде подготвен за игра. Мариус Волф мина през сложен интервал, само че от януари насам се показва чудесно и ни оказа помощ доста, с цел да сме в актуалната обстановка “, сподели още Терзич и добави, че Себастиан Алер е изцяло здрав, до момента в който се чака Карим Адейеми да възобнови тренировки с топка идната седмица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР