Треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, говори след равенството

...
Треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, говори след равенството
Коментари Харесай

Терзич: Показахме на хората, че можем да играем добър футбол

Треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, приказва след равенството 2:2 на своя тим против Байерн Мюнхен. Младият експерт беше извънредно удовлетворен, откакто неговият тим губеше с 0:2, само че съумя да стигне до равнене посредством Антони Модест в последните секунди на мача. 

" Всички сме доста щастливи за Тони. Напоследък той четеше доста неща за себе си в медиите и не му бе елементарно. Да не забравяме, че той подаде и за първия гол на Мукоко, като тогава се отхвърли от опцията самичък да се разпише. Това не е нещо, което би трябвало да се приема за даденост. Искаме да бележим голове като тим и всички на стадиона са щастливи, че Тони се разписа ", съобщи Терзич.

" Стояхме добре в мача, само че откакто Байерн вкара два гола, имаше фаза, в която можеха да вкарат и трети, четвърти и пети гол. Но желая още веднъж да ме попитате за душeвността на тима. Искахме да спечелим мача, само че не се получи. Важното е, че знаем какво е нужно. Радваме се, че показахме на хората, че можем да играем добър футбол, изключително откакто губехме с 0:2 от тим като Байерн ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР