Треньорът на Болоня Синиша Михайлович засили спекулациите, че Златан Ибрахимович

...
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович засили спекулациите, че Златан Ибрахимович
Коментари Харесай

Треньор в Серия А: Ибра ще дойде при нас или ще се завърне в Швеция

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович ускори спекулациите, че Златан Ибрахимович няма да остане в Милан. Той приказва пред сръбкса медия и разкри, че шведският нападател има два избора – или Болоня, или връщане в Швеция.

Договорът на Златан Ибрахимович с „ росонерите “ изтича през лятото, откакто подписа през януари договор до края на сезона, само че непрекъснато изменящите се вести към Милан, по-скоро го оставят отвън „ Сан Сиро “.

Шведът обмисляше вид да се причисли към Синиша Михайлович в Болоня през януари, а в този момент наподобява, че този вид още седи на дневен ред.

„ Ибра ми се обади преди няколко дни и ще забележим какво ще реши да прави през лятото “, съобщи сръбският експерт пред Telegraf.rs.

„ Със сигурност няма да остане в Милан, само че остава да забележим дали ще се причисли към нас или ще избере да се върне в Швеция “, добави още той.

По време на карантината Златан Ибрахимович тренира с шведски Хамарби, в който закупи акции. Нападателят и Синиша Михайлович са доста положителни другари, само че сърбинът упорства, че сред тях има огромно почитание и няма да има проблем да му бъде ментор.

„ Ибра се отнася с мен по-различно от другите. Той знае какво споделя и по какъв начин да се държи. Това е по този начин, тъй като рисковите хора се разпознават “, добави Михайлович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР