Треньорът на Берое Страхил Балов заяви, че отборът е провел

...
Треньорът на Берое Страхил Балов заяви, че отборът е провел
Коментари Харесай

Страхил Балов: Целта е финал

Треньорът на Берое Страхил Балов съобщи, че тимът е провел извънредно сериозна физическа подготовка след Нова година с кондиционния треньор Владислав Ганчев, която дава резултат в мачовете на отбора след подновяването на шампионата. Наставникът на тима от Стара Загора разяснява успеха над ЦСКА с 3:1.

" Радвам се на новия образ на тима. Колективът е доста мощен сега. Цвети Заркова съживи този тим. Безкрайно й благодаря. Абсолютно всички се включиха уместно, както чаках. Подготовката след Нова година беше доста сериозна. Отборът излъчва мощност и много огромна непоклатимост. Щастлив съм от развоя на събитията. Имахме потребност от това самочувствие след тежкия първи полусезон, който беше цялостен неуспех и отчаяние. Успяхме да се вдигнем и да покажем ново лице ", сподели Балов пред BGvolleyball.com .
 ЦСКА - Берое @@@
Той съобщи, че е бил сюрпризиран от мощния сервис, който неговите волейболистки изпълняваха против ЦСКА.

" Те го могат, само че не го прилагаха известно време. Може би подготовката им даде крила и огромна сигурност на този детайл. ЦСКА постоянно се усеща доста удобно в тяхната зала. В първия гейм ни биха с техен мощен сервис, само че нашият сервис беше на висота ", съобщи треньорът на Берое.
 ЦСКА - Берое @@@

" С тази игра против Левски ще ни е доста мъчно, само че считам, че имаме късмет да им се реваншираме и на тях. Имам сложена задача от управлението – победи до края. Целта е край ", приключи Балов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР