Треньорът на Берое (Стара Загора) Александър Томаш бе разочарован след

...
Треньорът на Берое (Стара Загора) Александър Томаш бе разочарован след
Коментари Харесай

Томаш: По-голямото самочувствие помогна на Лудогорец

Треньорът на Берое (Стара Загора) Александър Томаш бе отчаян след отпадането на отбора му от шампионата за Купата на България. Заралии изгубиха от Лудогорец след осъществяване на дузпи. Според наставника, разградчани се тим с по-голямо самочувствие и това им е помогнало да стигнат до триумфа.

“Ако би трябвало да съм почтен, до дузпата, нашият тим сподели лицето, което желаеме, с положително владеене на топката. Дузпите са лотария и там всичко се случва. И това го има във футбола. Не мога да се дразня на момчетата. Този мач ще ни послужи като стъпка за нашето израстване. Ще ни помогне да се калим. Играхме против първенеца и успяхме да го затрудним. Имам и забележки, само че не мога да бъда неудовлетворен. За страдание при дузпите отпаднахме. Лудогорец е минал доста такива борби и има повече самочувствие, което им помогна”, счита Томаш.

“Дузпата не желая да разясня дали я имаше, само че тя ни повлия психически. В доста обстановки на този мокър терен не успявахме да направляваме топката. Имаше моменти, в които можехме да излезем на голови позиции, само че не ги използвахме добре. Трябва да работим над това, тъй като е доста важно”, сподели още наставникът.

“Не е загадка, че против нас се изправиха футболисти с голямо самочувствие, които се надиграват с положителни тимове у нас и в Европа. Противопоставихме им се добре, само че има неща, които би трябвало да подобряваме. Този мач би трябвало да ни даде убеденост, че всеки един тим, може да е надигран”, добави експертът.

“Като цяло при нас няма титуляри и запаси. Правим ротации, повече хора да играят. Може би някои футболисти не са удовлетворени, само че ние взимаме най-хубавото решение за тима, тъй като той е най-съществен. Вярвам, че ще продължим да се развиваме и ще вървим във възходяща линия”, приключи Томаш.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР