Треньорът на Берое Николай Киров ще може да разполага с

...
Треньорът на Берое Николай Киров ще може да разполага с
Коментари Харесай

Николай Киров ще може да разчита на нападател за гостуването на Левски

Треньорът на Берое Николай Киров ще може да разполага с по-голям избор за гостуването на Левски в неделя. В групата на заралии за дуела против " сините " се завръща лекувалият до неотдавна травма Калоян Кръстев.

Под въпрос до последно остава Бубакар Траоре, който към момента има проблем с документите и не може да бъде картотекиран. Той подписа с клуба при започване на февруари, само че към момента чака формалния си дебют, твърди " Тема Спорт ".
 Румънци гледали Тонислав Йорданов Румънци гледали Тонислав Йорданов
За идния дуел наставникът на старозагорци обмисля да направи две промени по отношение на предишния кръг, когато отборът му загуби с 0:1 от Славия. На мястото на Спас Георгиев на левия фланг ще се завърне Сана Гомес, а на позицията зад нападателя ще работи младежкият национал Божидар Пенчев за сметка на новото попълнение Уерди Мара.

Албанецът ще седне на скамейката до различен пристигнал през тази година в Берое Ромарио Флорин. В останалите линии Николай Киров не възнамерява промени, като заралии ще се надяват да продължат положителната си успеваемост при гостуванията - в последните пет визити имат две победи, една загуба и 2 равенства.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР