Треньорът на Берое Димитър Димитров ще развърти сериозно метлата през

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров ще развърти сериозно метлата през
Коментари Харесай

Херо прави чистка в Берое

Треньорът на Берое Димитър Димитров ще развърти съществено метлата през зимата, твърди " Котаспорт ". Специалистът ще покаже вратата на шестима играчи, от чиито изяви не е удовлетворен и не влизат в проектите му за пролетта. На дузпата са Георги Ангелов, Виктор Генев, Петко Цанков, Юлиян Ненов и двама от легионерите - Яя Меледже и Вандерсон.
 Лудогорец и Херо са определени за тим и треньор на месеца @@@
Херо към този момент се оглежда за нови попълнения, а в контролата с Ботев (Гълъбово) взеха присъединяване и чужденци, които са на проби. Един от тях даже вкара гол. " Зелените " обаче не пожелаха да разкрият името му или най-малко буквите му.

В същото време стана ясно, че клубът може да си обезпечи прилични средства за селекцията от продажбата на един от халфовете си. Изявите на Ибрахима Конте не са останали незабелязани и в чужбина. Интерес към него демонстрират два тима - немският Аугсбург и Волфсбергер от Австрия. Гвинеецът може да излезе много фино за техните стандарти, в случай че се възползват от опцията да платят откупната му уговорка. По този метод от Берое си потеглиха Охене и Педро Еуженио, само че след това се върнаха назад.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР