Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован от равенството

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован от равенството
Коментари Харесай

Херо: Знаех си, че трябва да се притеснявам от съдията

Треньорът на Берое Димитър Димитров бе доста отчаян от равенството на неговия отбор със Славия 1:1. Старозагорци изпуснаха успеха поради дузпа в 85-ата минута, а преди този момент Крум Стоянов бе изпъден от съдията Георги Кабаков.

" Трябва да потърсим виновността в себе си. През първото полувреме изтървахме доста голови положения, с лекост можехме да водим с повече. След това останахме с човек по-малко. Допуснахме обикновена неточност при дузпата за Славия. Виновните сме само ние.

През първото полувреме бяхме доста разконцентрирани пред гола. В края на краищата резултатът е подобен. Червеният картон оказа съществено въздействие на нашето показване ", сподели треньорът на Берое.

" Крум Стоянов се кълне, че не е блъснал никого. Не желая да разясня съдийството. Първо диря виновността в нашия тим. Притеснявах се от съдийството и се оказах прав. Ако си бяхме вкарали головете през първото полувреме съдията нищо не може да направи. Програмата ни е сложна, само че би трябвало да опитаме да излезем с чест от тези мачове ", добави Херо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР