Треньорът на Берое Александър Томаш коментира контролата срещу Локомотив (Пловдив),

...
Треньорът на Берое Александър Томаш коментира контролата срещу Локомотив (Пловдив),
Коментари Харесай

Томаш: Неприятно е, че допуснахме три гола

Треньорът на Берое Александър Томаш разяснява контролата против Локомотив (Пловдив), приключила при резултат 3:3.

" Получи се добра инспекция, с динамичност, голови обстановки. Това, което аз желая да видя в последните 30 метра мисля, че се случи изключително през първото полувреме. Доволен съм. Дадохме късмет на някои от младите момчета. Неприятното е, че от 3:0 допуснахме 3:3. Тук се калява темперамент и воля. Истината е, че на младите момчета им би трябвало още много.

Това, че допуснахме три гола не е хубаво. Трябва да се работи. Истината е, че не се намираме в добър психически миг. Това също се отразява върху играта на тима. Когато ние отбелязахме гол, а изключително след втория видяхте по какъв начин футболистите си подават и изнасят топката. Трябва да поработим в това отношение.

На първо време би трябвало да вдигнем самочувствието на тима, с цел да може да се противопоставим на положителните тимове от първата шестица. Трябва от всеки един мач да вземем максимума, с цел да може да си върнем увереността. Ще търсим повече конкретика. Трябва да излезем с чест и достолепие от тези мачове в първата шестица ", сподели Томаш.

Снимка: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР