Треньорът на Берое - Александър Томаш, коментира пред Диема спорт

...
Треньорът на Берое - Александър Томаш, коментира пред Диема спорт
Коментари Харесай

Александър Томаш: Берое много скоро ще се намеси в борбата за титлата

Треньорът на Берое - Александър Томаш, разяснява пред " Диема спорт " представянето на тима от началото на сезона. Отборът на младия експерт се намира на четвърто място и е единствено на 2 точки от третия Левски, откакто го победи преди дни с 2:1 на " Герена ".

" Всеки един би трябвало да знае какво съставлява Берое в предишното, само че по-важното е какво ще бъде в бъдещето. Точно за това аз и екипът ми се опитваме да гледаме напред. Уважаваме това, което е било. Чувството е за тим, който си тежи на мястото, който има 100-годишна история, който е един от грандовете в България. Усещам отговорност, само че не и напрежение. Напрежението от време на време може да пречи, само че се опитваме да се оправяме. За мен е чест и наслаждение аз и моят екипи да бъдем отпред на подобен клуб, който желае и съм уверен, че ще се развива ", съобщи Томаш.

" Защо да не се намесим в битката за купата?! През лятото, когато аз и екипът ми застанахме отпред на тима, първата и главната ни цел беше да влезем в шестицата. Успяхме, тъй че отту нататък ние самите си слагаме високи цели и се надявам да ги реализираме. Не всичко е непременно. Берое е клуб, в който всеки един се стреми към максимума - да излизаме, да даваме всичко от себе си и да побеждаваме. Приоритетите на тимовете в челото са доста разнообразни. Финансовата разлика е голяма. Организационната разлика не е толкоз огромна. Там, където е текло, отново ще тече. Берое е клуб с история и обичаи, и в случай че продължава по същия метод да се развива, доста скоро ще се намеси в битката за купата ", добави треньорът на Берое.

 Резил за Левски на
Резил за Левски на " Герена "! Берое остави капо групировката на Делио Роси! (ВИДЕО)

Старозагорци стигнаха до победа с 2:1 в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР