Треньорът на Берое Александър Томаш бе много щастлив след победата

...
Треньорът на Берое Александър Томаш бе много щастлив след победата
Коментари Харесай

Томаш: Срещу Левски ще играем футбол

Треньорът на Берое Александър Томаш бе доста благополучен след успеха на неговия тим над Черно море в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Томаш похвали целия си тим за представянето против варненци.

„ Когато се трудиш, когато работиш, неизбежно ще дойдат успехите. Доволен съм от себераздаването на тима в последните три мача. Виждам, че се забавляват на терена. Имаме си недостатъци, а аз постоянно виждам повече. Благодаря на всички, свързани с Берое. Всеки бърка, само че не би трябвало да се тормозят от грешките. Можехме да отбележим още голове и да затворим мача по-рано. Черно море е един от положителните тимове в България, генерално, с помощта на треньора им. Не разчита единствено на индивидуалностите”, разяснява Томаш.

„ Тук е мястото да кажа „ Браво” на футболистите. Мартин Камбуров искаше да вземе присъединяване, само че нямаше по какъв начин. Иван Бандаловски също, а Марто се утежни през днешния ден. Това са хора, които оказват помощ на младите. Аз не желая да има разделяне. Да, има футболисти с по-голямо его, само че пречупват себе си в името на отбора”, подчертава треньорът на старозагорци.

„ Искам това показване да го виждам постоянно. Когато притежаваме Камбуров, там би трябвало да му предоставим топките, които заслужава. Създадохме много обстановки през днешния ден. Това, което видях през днешния ден, няма да споделям за избрани футболисти, само че съм удовлетворен от раздаването”.

„ Какво да разясня Левски? Един от грандовете в България. Фланелката преобразява всеки един футболист, който отиде там. Друг е въпросът дали може. Отиваме на „ Герена” да играем футбол”, приключи Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР