Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес бе категоричен, че не

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес бе категоричен, че не
Коментари Харесай

Байерн хич не мисли да съкращава наема на Ренато Санчес

Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес бе безапелационен, че не се нуждае от услугите на Ренато Санчес и затова клубът не има намерение да привика халфа по-рано от наема му в Суонси Сити.

20-годишният състезател през лятото изиска да напусне баварците, защото се показа много под упованията в дебютния си сезон и бе ясно, че ще бъде периферна фигура за тях в акция 2017/2018. Въпреки че Милан имаше голям копнеж да притегли тъмнокожия състезател, той в последна сметка се озова преотстъпен в опашкаря от Висшата лига Суонси Сити.

Цяла Англия се смее на Ренато Санчес за този пас...

Младокът остана отвън групата на „ лебедите” за последните им 2 мача, а това докара до спекулации, че двата клуба към този момент са провели диалог за предварително преустановяване на договорката.

„ Говорих с нашия състезателен шеф Хасан Салихамиджич през последните седмици и му споделих, че би трябвало да се погрижим за нашите футболисти, които играят чартърен – Серж Гнабри в Хофенхайм и Ренато Санчес в Суонси”, разяснява Хайнкес.

„ Очаквам Салихамиджич да е приказвал по телефона със Санчес, само че не сме говорили за връщането му в Байерн. Затова съм доста сюрпризиран от всички тези клюки.”

В Суонси се хванаха за главите след дебюта на Санчес

През 2016 година Санчес завоюва премията „ Голдън бой”, която се дава за най-хубав млад състезател в света до 21 години, а също по този начин бе определен за най-хубав млад футболист на UEFA EURO 2016. Тези самопризнания убедиха Байерн, че би трябвало да притегли непременно гения на Бенфика, но дотук Санчес само носи разочарования за баварците.

През предишния сезон Санчес записа едвам 6 мача като титуляр в Бундеслигата, като в общо 25-те си мача за мюнхенци той не съумя нито да означи гол, нито да даде асистенция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР