Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман призна, че е бил

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман призна, че е бил
Коментари Харесай

Нагелсман: Дефанзивната игра на ПСЖ ни изненада

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман призна, че е бил сюрпризиран от затворената и отбранителна игра на Пари Сен Жермен по време на вчерашния мач сред двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига. Баварците завоюваха на " Парк де Пренс " с 1:0 след гол на Кингсли Коман през второто полувреме, а домакините разочароваха с представянето си.

" Знаех, че те се пазят надълбоко, само че бях сюрпризиран от пасивността им, стояха в своята половина и нямаха упоритостта да печелят топката. Като цяло мисля, че се справихме добре, те не са елементарен противник. Направихме първата крачка, в този момент би трябвало да създадем и втората ", разяснява Нагелсман след дуела.

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе се появи в игра за заключителните 30 минути и незабавно усъвършенства представянето на своя отбор. " Мбапе може да промени самичък всеки един мач. ПСЖ се разсъни след неговото влизане. Те са по-добри с него, в сравнение с без него ", сподели Нагелсман.

Наставникът на парижани Кристоф Галтие изрази вяра, че тимът му ще се показа по-добре в реванша в Мюнхен след три седмици. " Все още никой не е изнемощял и никой не се е класирал. Вярвам, че след три седмици ще сме по-свежи и в случай че можем да играем по този начин, както го направихме през днешния ден в последните 25-30 минути, можем да победим Байерн. Надявам се до тогава някои играчи да се възстановят и да бъдат по-свежи. За страдание, допуснахме гол тъкмо когато Килиан влизаше. След това създадохме две или три рискове, само че това не бе задоволително. Все отново последният половин час ни дава вяра ", сподели Галтие.

Реваншът сред Байерн Мюнхен и ПСЖ ще се играе на 9-ти март. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР