Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман бе много доволен от

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман бе много доволен от
Коментари Харесай

Нагелсман: Важно бе да започнем с три точки

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман бе доста удовлетворен от триумфа с 2:0 над Интер. Това бе първи дуел и за двата отбора в група " С " на Шампионската лига, която бе наречена " групата на гибелта ". Затова наставникът съобщи, че за него е било значимо отборът му да започва акцията с три точки в актива си.

" Доволен съм от представянето ни през днешния ден. Имаше добър интензитет в играта ни през всичките 90 минути. и в двете полувремена имаше по 10 минути, в които дадохме самодейността на противника, а той е тим, който знае по какъв начин да играе в тези обстановки. Но като цяло съм удовлетворен и считам, че справедливо спечелихме. Важно бе да стартираме с три точки ", съобщи Нагелсман.

Той разяснява и идната среща с някогашния нападател на баварците Роберт Левандовски идната седмица. Както е известно, в този момент полякът пази цветовете на Барселона.

" Нямам самообладание. Не става въпрос за това, че ще се срещнем на терена, тъй като той е нападател, който е доста рисков пред гола, само че като човек ще ми е прелестно още веднъж да се забележим. Надявам се и почитателите да се отнесат с почитание, без значение от метода, по който той си потегли ", добави наставникът.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР