Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, говори след загубата

...
Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, говори след загубата
Коментари Харесай

Тухел: Не видях достатъчно енергия и концентрация в моя Байерн

Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, приказва след загубата с 1:3 от Майнц 05. Поражението може да коства първото място на баварците във краткотрайното класиране, в случай че Борусия Дортмунд победи Айнтрахт Франкфурт. 

Специалистът съобщи, че тимът му е изглеждал отпаднал. 

" Не беше толкоз излишно да загубим този мач. Не бяхме задоволително съсредоточени. Не усетих сила у нас да отвърне, когато Майнц натисна. Не знам за какво. Наистина ни е мъчно сега. Твърде доста неща се случиха с тима. Те не можаха да отвърнат на удара. Изтощени сме. Отборът наподобява по този начин, като че ли е изиграл 70 мача този сезон ", сподели Тухел. 

" Липсва ни сила. Няма да си я върнем, в случай че викнем всички на подготовка на следващия ден. Не мисля, че изглеждаме свежи, би трябвало ни малко отмора ", добави треньорът, потвърждавайки, че ще даде три дни отмора на тима. 

" Докато съм край тъчлинията, постоянно се усещам виновен - без значение дали съм тук от ден, седмица или година. Ще проучваме всички дружно ". 

" Загубихме прекалено много точки през втората половина на сезона. Ще работим интензивно в идващите дни, без значение от класирането. Определено нося отговорност ", продължи той. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР