Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обърна внимание на ситуацията

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обърна внимание на ситуацията
Коментари Харесай

Ковач призна за глоба на Санчес

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обърна внимание на обстановката с Ренато Санчес по време на конференцията преди срещата с Шалке 04. Шампионите гостуват на “кралскосините” в късния мач от програмата на Бундеслигата в събота вечер и ще търсят първата си победа за сезона, откакто на старта стигнаха единствено до точка след 2:2 с Херта (Берлин).

“Ренато Санчес беше санкциониран, само че не поради изявлението си след мача, а тъй като не се включи в тренировката. Играчите, които не играха или записаха малко минути в този дуел имаха бегово занятие, а той към този момент си бе тръгнал от стадиона”, съобщи Ковач и добави, че схваща по какъв начин се усеща Санчес, тъй като и той е изпадал в сходни обстановки в годините си на футболист.
“Ренато е страховит и го разбирам, въпреки всичко и аз съм бил състезател. Знам какво усеща, само че много постоянно играчите не схващат гледната точка на треньора. Винаги се стремя да бъда правилен към всички играчи. Той има огромно сърце и е ужасно момче, даже и да споделя, че желае да си тръгне”, добави Ковач по тематиката. Наставникът на баварците показа още, че Жером Боатенг, Леон Горецка и Ян Фийте-Арп остават отвън сметките му за визитата на “Фелтинс Арена”. Хърватинът сподели, че Филипе Коутиньо не е подготвен за 90 минути в събота, само че за сметка на това има късмет Иван Перишич да се появи на терена още от първата минута.

“Трансферният прозорец е отворен до 2 септември. Ще изчакаме и ще забележим какво ще се случи, само че в този момент сме съсредоточени върху Шалке. Разполгаме с добър състав - както откъм количество, по този начин и откъм качество. Ако играчите не са щастливи, ще мислим за решения на проблемите”, приключи той.
Бундеслига 2 кръг, събота 24 август  Шалке 04 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР