Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач бе разочарован от представянето

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач бе разочарован от представянето
Коментари Харесай

Нико Ковач: Показахме по-малко от това, което очаквах

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач бе отчаян от представянето на своя тим при домакинското тъждество 1:1 против Аякс в Шампионската лига. Срещата бе трета поредна, в която " баварците " не съумяват да стигнат до успеха. Преди това отборът приключи 1:1 с Аугсбург и падна с 0:2 от Херта в Бундеслигата.

" Показахме по-малко от това, което чаках. Играхме вярно единствено в първите 15 минути, когато отбелязахме гол. Той обаче не ни оказа помощ, защото противникът заигра по-силно, а ние се предадохме и позволихме на Аякс да усъвършенства представянето си.

Твърде доста неточности в подаванията, както и в опитите за образуване на бързи офанзиви. Когато грешиш, започваш да се колебаеш. В последна сметка всичко се свежда до съществени неща като придвижване и единоборства.

Аякс игра добре и би трябвало да сме удовлетворени от едната точка. Групата ни е доста забавна и равностойна. В началото споделих, че ние сме любимците, само че всеки може да завоюва първото място.

Всичко е допустимо, само че аз оставам убеден, че ще се класираме за осминафиналите. Ще седнем и ще проучваме за какво не успяхме да стигнем до победа в последните ни три мача ", съобщи Ковач.

 Аякс измъкна тъждество 1:1 в Мюнхен против Байерн
Аякс измъкна тъждество 1:1 в Мюнхен против Байерн

Холандците повече би трябвало да съжаляват за изпусната победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР