Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов коментира новината, че

...
Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов коментира новината, че
Коментари Харесай

Тити Папазов: Това ще бъде най-хубавият период в историята на "Левски"

Треньорът на баскетболния " Левски Лукойл " Константин Папазов разяснява новината, че Наско Сираков е новият мажоритарен притежател на футболния " Левски ". Тити съобщи, че това ще бъде най-хубавият интервал в историята на клуба и има вяра, че " синята " легенда ще оправдае гласуваното му доверие.

" Аз съм уверен, че Наско ще отвори картите и ще се опита да покаже новия път. Дали ще бъде сполучлив, значително зависи от тези, които ще му дават горивото в гърба - почитателите! Най-важното нещо е на " Герена " на всеки мач да има по 10-12 000 души. Сега короната ни пречи. ", сподели Папазов.
Сираков удостовери, че към този момент е притежател на " Левски " Легендата излезе с публично известие в уеб страницата на "сините "
" Една от аргументите Сираков да вземе това решение - катализаторът - беше циркът. Но преди този момент сме коментирали непрекъснато, че хората, които избавиха " Левски " и от 1 февруари до 14 март събраха близо 1,7 млн. лева, момчетата, които, осъзнавайки какво е " Левски ", не направиха панаири. Това са аргументите Наско да стартира да мисли положително. "

" Застанете твърдо зад Наско. Гарантирам с главата си, че той ще оправдае доверието. Това ще бъде най-хубавият интервал в историята на " Левски " - от пъкъла до " синия " парадайс! "

" Създаваха се легенди и митове - не го обичали почитателите, не го обичал министър председателят. Това са легенди и митове! Знаете ли за какво? Защото всеки един го е боязън да има престиж - някой, който да управлява. Защото той е доста властнически. "

Папазов отговори и на въпрос на bTV за абсурда с Ивайло Петев. Треньорът бе доведен на " Герена " точно от Сираков, само че почитателите не бяха съгласни с избора и принудиха Петев да съблече " синия " екип на представянето си и да се отдръпна.
Акциите на " Левски ": До Дубай и назад (ОБЗОР) Георги Попов съобщи, че ще джироса скъпите бумаги на Наско Сираков безплатно
" Дълго сме дискутирали тази тематика. Представяте ли си какъв брой воля е имало в Сираков да стисне зъби? Може би в случай че нямаше информация, че нещо ще се случи, нямаше да управлява толкоз себе си "

" В България мъчно се одобряват мощните фигури, които са подготвени да пазят частта си, да отстояват своята истина, без значение дали тя съответствува с истината на висшестоящите. Това е Наско Сираков! Аз съм уверен, че той 100% по този начин или другояче щеше да бъде бъдещето на " Левски "., разяснява още Папазов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР