Треньорът на баскетболния Голдън Стейт Уориърс- Стив Кър, получи удължаване

...
Треньорът на баскетболния Голдън Стейт Уориърс- Стив Кър, получи удължаване
Коментари Харесай

Голдън Стейтс удължи договора на треньора Стив Кър

Треньорът на баскетболния Голдън Стейт Уориърс- Стив Кър, получи удължение на контракта си, откакто завоюва три трофеи в последните четири сезона в Националната баскетболна асоциация на Северна Америка (НБА).

Кър и генералният управител на клуба Боб Майърс, с който са другари и дългогодишни сътрудници, обявиха по време на шампионата, че всичко ще стане ясно след края на акцията и когато почнал публични диалози по тематиката. Кър имаше още една година до края на петгодишното си съглашение, което беше на стойност 25 милиона $. Но повече елементи за нарастването на договорите не се оповестяват все още.

" Ние сме щастливи да имаме нов контракт със Стив и се надяваме, че дружно ще водим тима също по този начин успeшно в идващите няколко години, съобщи Майърс в публично изказване от името на клуба. Под неговото ръководство ние бяхме щастливи да отпразнуваме три шампионски трофеи в НБА в последните четири сезона. И неговото наличие и въздействие върху клуба са една от най-важните аргументи за тези триумфи. Той е извънреден треньор, само че доста по-важно е, че е извънреден човек.

Coach Kerr sticking around, #DubNation!

Get the full press release here https://t.co/EgdF9Qo6rB
— Golden State Warriors (@warriors) July 17, 2018 52-годишният експерт съобщи, че се надява да работи в специалността минимум още 10 или даже 15 години. Тази година неговият Уориърс още веднъж победи Кливланд и ЛеБрон Джеймс за купата.

Когато Кър беше дилетант в треньорската специалност, през сезон 2014/2015, той донесе първата купа за тима след 40 години очакване. А в този момент с приходите от реклами и билети те ще би трябвало да изиграят още един сезон в Оракъл Арена, преди да се реалокират в ултрамодерната Чейс Сентър в Мишън Бей (предградие на Сан Франсиско) през август 2019-а година.

През сезон 2015/2016- той реализира връх от 73 победи в акцията, а на идната година не съумя да завоюва купата, надвит от Кавалиърс. През 2017-а година обаче те удариха нов връх, спечелвайки шампионата с 16-1 победи в плейофите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР