Треньорът на Барселона Шави Ернендес говори за състоянието на отбора

...
Треньорът на Барселона Шави Ернендес говори за състоянието на отбора
Коментари Харесай

Шави: Мачът с Атлетико е витален за нас!

Треньорът на Барселона Шави Ернендес приказва за положението на тима си преди гостуването на Атлетико Мадрид на следващия ден в дербито в Ла Лига.

" Мачът с Атлетико Мадрид е жизненоважен за Ла Лига, както и всички останали. Те са равнище Шампионска лига и са мощни, изключително у дома с помощта на почитателите си. Много добре се оправят последните години. Ще бъде огромен мач сигурно. Те не са губили у дома от предишния сезон, когато още веднъж ние играхме тук ", сподели Шави на конференцията си преди мача.

" Пари Сен Жеремн е един от най-трудните противници, които можеха да ни се паднат в Шампионската лига. Луис Енрике е брилянтен, неговите тимове играят доста добре. Един от най-опасните противници, само че имаме упоритостта да създадем огромни мачове на четвъртфиналите. Позитивно е, че реваншът ще бъде вкъщи. На хартия те са любимец и поради финансовото положение на двата клуба. Сега е моментът да мечтаем и да мислим, че можем да се борим с един от най-хубавите тимове в Европа ", сподели още каталунецът.

" Мемфис Депай го познаваме добре, може да направи разликата. Когато е стимулиран и въодушевен, вкарва значими голове. В първия мач към този момент ни сътвори проблеми ", сподели той за нападателя на Атлетико.

" Участвам в подготовката за идващия сезон, тъй като желая най-хубавото за Барселона. Решението ми не се трансформира. Ще направя всичко, с цел да подобря тима. Барса е млад тим, само че с доста гений ", даде обещание спецалиалистът.

" Гризман не остана по стопански аргументи. Той е състезател, който ми харесва доста. Може да играе като халф или нападател, да провежда тима. Не остана при нас заради доста прогнози, само че най-много поради тавана на заплатите ", сподели Шави за звездата на противника.

" Идеята е да остана в Барселона до 20 юни. След това ще си почивам ", сподели още Шави Ернандес.
 Жорже Мендеш към този момент търси нов тим на Рафиня
Жорже Мендеш към този момент търси нов тим на Рафиня

Бразилецът подписва с някой от грандовете в Саудитска Арабия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР