Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори пред медиите след

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Шави: Най-важното е, че сме на финала

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, приказва пред медиите след триумфа Бетис в полуфиналите за Суперкупата на Испания. Срещата сред двата отбора се реши след осъществяване на дузпи, а каталунците ще спорят за трофея с Реал Мадрид. 

“Най-важното е, че сме на финала, което беше задачата ни. Сега би трябвало добре да се подготвим за решаващия мач. Щастлив съм, че ще има Ел Класико. Това ще е приказен край за целия футболен свят. Амбицирани сме да спечелим ”, стартира Шави.

“Двубоят против Бетис мина през няколко стадия. Ппрез първата половина доминирахме напълно, само че не вкарахме гол. Когато противникът изравни, още веднъж тръгнахме напред, а след това Морон отбеляза извънредно попадение. Сами си усложнихме живота. Не се защитавахме толкоз добре, колкото против Атлетико ”, добави настаникът.

“Трябва да сме по-зрели. Не убихме интригата с трети гол. След Мондиал 2022 това се случва непрекъснато и не знам на какво се дължи. Ще гледаме видео и ще разясняваме. Имаме доста млади футболисти, което очевидно оказва въздействие. Но се борихме до самия край и ще играем във финала ”.

“Възхитен съм от Тер Стеген. Той е като черешката на тортата, основен състезател. Винаги желая да се изправяме против най-хубавите и да ги побеждаваме. А Реал със сигурност е измежду най-хубавите ”, сподели Шави. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР