Треньорът на Барселона Роналд Куман изрази недоволство от моментната форма

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман изрази недоволство от моментната форма
Коментари Харесай

Куман поиска Меси да заиграе по-добре

Треньорът на " Барселона " Роналд Куман изрази неодобрение от моментната форма на суперзвездата на тима Лионел Меси. " Нямам никакви недоволства или подозрения по отношение на напъните, които поставя. В момента обаче представянето му може да бъде по-добро. Иначе ден за ден той е благополучен и желае да играе, и да бъде капитан на тима ", разяснява Куман.

Нидерландецът опита оптимално да завоалира рецензията си, поради напрежението, което имаше в края на август. Малко след идването си като треньор, Куман имаше среща с Лионел Меси, на която изиска играта на аржентинеца да бъде подчинена на колектива и съобщи, че звездите в отбора няма да се употребяват с досегашните привилегии. Малко след този диалог 33-годишният футболист разгласи, че желае да напусне " Барселона ". В последна сметка Меси премисли и седмица по-късно реши да остане. Представянето му от началото на сезона за " Барса " обаче е надалеч от познатото равнище. В четирите си досегашни мача за каталунците Меси е отбелязал един гол (от дузпа против " Виляреал " ).

Куман приказва на конференция преди семейството против " Ференцварош " в мач от група G на започващата довечера Шампионска лига. Треньорът разяснява задачите на тима в шампионата по този начин: " Когато си в " Барселона " постоянно искаш да се бориш за титли - дали в Ла Лига или в Европа. Ние не сме любимци, само че можем да стигнем надалеч ".

 

МАЧОВЕТЕ ДНЕС

Група Е, 22:00 ч.: " Челси " - " Севиля " (по " Макс спорт 2 " ), " Рен " - " Краснодар "

Група F, 19:55 ч.: " Зенит " - " Брюж " (по " Макс спорт 2 " ); от 22:00 ч.: " Лацио " - " Борусия " (Д)

Група G, 19:55 ч.: " Динамо " (К) - " Ювентус " (по " Макс спорт 3 " ); от 22:00 ч.: " Барселона " - " Феверцварош "

Група H, 22:00 ч.: " Пари Сен Жермен " - " Манчестър Юн " (по " Макс спорт 3 " ), Република България (Лайпциг) - " Истанбул Башакшехир "

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР