Треньорът на Барселона Кике Сетиен бе доволен от победата с

...
Треньорът на Барселона Кике Сетиен бе доволен от победата с
Коментари Харесай

Сетиен: Напарвихме първата крачка

Треньорът на Барселона Кике Сетиен бе удовлетворен от успеха с 3:1 над Наполи в реванша от 1/8-финала в Шампионската лига, която класира отбора му напред в шампионата. Той съобщи, че каталунците са създали първата крачка, само че им следва още работа.

" Направихме първата крачка към задачата. Наполи много ни изпоти в началните минути. Те имат добър тим, който се пази с доста експанзия и себеотдаденост. Ако бяха вкарали още веднъж, това щеше да им даде доста убеденост, тъй че главната ни задача бе да се пазиме добре. Въпреки това показахме раздразнителност на моменти. Направихме първата крачка и се надявам да продължим в същия дух и в идващите мачове. Играхме добре и справедливо спечелихме. Отборите, които остават в шампионата са доста рискови и ни предстоят сложни конфликти. Срещу Байерн ще бъде доста тежко. Те са огромен тим, само че и ние също ", съобщи Сетиен.

Той разяснява и травмата на Лионел Меси.

" Лионел получи тежък удар след конфликта с Кулибали, само че не мисля, че това ще е огромен проблем за него ", сподели още експертът.

Шампионска Лига 1/8 кръг, събота 8 август  Барселона 3:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР