Треньорът на Барселона Ернесто Валверде вече е бил уведомен, че

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде вече е бил уведомен, че
Коментари Харесай

"Барселона" е уведомил Валверде, че повече няма да води отбора

Треньорът на " Барселона " Ернесто Валверде към този момент е бил известен, че повече няма да води тима. Специалистът води тренировката на състава в понеделник, след което имаше среща с президента на клуба Хосеп Бартомеу.

На нея са участвали още изпълнителният шеф Оскар Грау и Ерик Абидал.

Пред управлението са били показани и трите разновидността за нов треньор, които са вероятни все още. Това са някогашният управител на " Тотнъм " Маурисио Почетино, Кике Сетиен, който води " Бетис ", и Гарсия Пимиента, който дълго време работи в школата на " Барселона ", а от 2018 година е отпред на " Стокпорт ".

До раздялата с Валверде се стига след неубедителни резултати. Въпреки че тимът е отпред в Примера дивисион, в последния кръг приключи наедно с изпаднали я рецесия градски противник " Еспаньол ". След това каталунците изгубиха с 2:3 от " Атлетико " (Мадрид) в полуфинал за Суперкупата на Испания.

Ден след провалянето от " дюшекчиите " имаше информация, че Грау и Абидал са разговаряли с някогашния полузащитник на " Барселона " Шави Ернандес в опит да схванат дали би се съгласил да бъде треньор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР