Треньорът на Барселона Чави Ернандес за пореден път призова своите

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес за пореден път призова своите
Коментари Харесай

Чави: Фланелката на Барселона е с 20 кг по-тежка

Треньорът на Барселона Чави Ернандес за следващ път прикани своите футболисти за повече отговорност на терена. Бившият халф на каталунците приказва след сложната победа с 1:0 като посетител над Алавес в дуел от 22-ия кръг на Ла Лига.
 Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, най-малко не петни емблемата
“Чакахме този мач с неспокойствие. Опитахме разнообразни игрови схеми - с трима бранителя, с четирима. Преминахме на 3-4-3, което можеше да ни коства скъпи. Ситуацията не е лесна. Днес страдахме, само че спечелихме скъпи три точки. Сухата мрежа също е значима. В играчите ми липсва убеденост. Средата от време на време оказва отрицателно въздействие.

, и изиграха добър мач, а бяха подложени на критика в медиите. също изглеждаше добре. Всички обаче би трябвало да са наясно, че фланелката на тежи с 20 кг повече, в сравнение с всеки различен клуб. Днес слънцето изгря за нас ”, разяснява Чави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР