Треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изрази мнение, че при

...
Треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изрази мнение, че при
Коментари Харесай

Небойша Видич: Може би най-добрият ни мач този сезон

Треньорът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич изрази мнение, че при успеха против Берое (Стара Загора) със 110:91 неговите баскетболисти са изнесли може би най-хубавото си показване от началото на сезон 2018/2019. Вицешампионите изрично надиграха противник, като по този метод изравниха полуфиналната серия в НБЛ до 2-2 победи и си осигуриха пети дуел.

“Който се е занимавал със спорт, знае, че в него постоянно спадове и върхове. Много фактори могат да повлияят на твоето показване. Може би това беше най-хубавият ни мач този сезон. Играхме доста добре. Във всяко нахлуване имахме нашата концепция. Движехме добре топкатa, бяхме спокойни. Когато стреляш 60% от тройката, когато в края на третата част имаш две неточности, това е ужасно ", проучва сърбинът.

Миналата нощ гледах Портланд и Денвър. Мачът свърши като предходния ни мач, а те имаха съвсем една част повече, в сравнение с ние тук в Европа. Това ти демонстрира какъв брой добър е баскетболът. Това е моят четвърти сезон тук и не съм виждал това равнище на качество в българското състезание до момента. Без да наскърбявам никого, несъмнено. Никога не съм виждал такова равнище тук. Този сезон може да го излъчите по Спортен клуб (сръбски състезателен канал) или Евроспорт и хората ще се радват да го видят. Разбира се, за това нещо имаш потребност от две участващи страни. Не е единствено моят тим, а и Берое, който е страховит тим също. По-широк разбор ще направя след последния мач, уповавам се с усмивка ", продължи експертът.

" Искам моите играчи да играят със същия фокус в петия мач в Стара Загора. Ние бяхме като исполин, който се е събудил. Така изглеждаше моят тим довечера. Знаем какъв брой значим е мачът. Не се нуждаем от специфични мотивация. Те са спечелили сигурно. Освен, че са положителни играчи, те са и доста умни хора. Берое също, по тази причина ще бъде тежък мач. Призовавам всеки, който беше през днешния ден на мача, да ни последва ", приключи той. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР