Треньорът на българския национален отбор по минифутбол Николай Михов заяви

...
Треньорът на българския национален отбор по минифутбол Николай Михов заяви
Коментари Харесай

Николай Михов: С това представяне на световното по минифутбол, се затвърдихме в елита на този спорт

Треньорът на българския народен тим по минифутбол Николай Михов съобщи в предаването " Денят стартира ", че няма по какъв начин да не е удовлетворен от представянето на футболистите си на международното състезание.

, на което реализира четири поредни победи - над Черна гора, Япония, Оман и Англия, с цел да си обезпечи място измежду най-хубавите осем тима в света.

" Изключително сме щастливи и горди от постигнатото на международното състезание. По-важното е, че достижението ни идва след една добра игра, едно доста високо равнище по време на всичките мачове. С това класиране в топ 8 мисля, че към този момент затвърдихме наличието си в елита на този спорт ", сподели Михов.

Членът на организационния щаб на националния тим Ростислав Чанев съобщи, че това, което реализираха националите е резултат на дългогодишния план на Българската асоциация по минифутбол.

" Работим доста години над това. Лично аз съм от 11 години в Българска асоциация минифутбол и съм в течение на нашата работа през годините. Успяхме да надградим това равнище. Тук е моментът да загатна, че нашият президент е Борислав Александров. Това е индивидът, който повярва в националния тим, че може да бъде един печеливш отбор ", показа Чанев.

Цялото изявление можете да видите във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР