Треньорът на българските национали по борба Валентин Ангелов смята, че

...
Треньорът на българските национали по борба Валентин Ангелов смята, че
Коментари Харесай

Валентин Ангелов пред БНТ: Представянето на отбора ни бе нормално

Треньорът на българските национали по битка Валентин Ангелов счита, че тимът е оправдал упованията на европейското състезание в Букурещ.

Той и неговият асистент Мариян Стойнев се сплотиха към мнението, че страната ни разполага с класни състезатели.

" Мисля, че представянето на тима ни бе обикновено. Георги Валнгелов стартира да се готви пълноценно едвам последната седмица, тъй като на шампионата в Ница получи скъсване на прасеца. Двоумяхме се дали да взе участие, само че той взе решение ", описа Валентин Ангелов.

" Магомед Рамазанов е другото ни ново попълнение. Той и брат му са рискови състезатели. Пример е за младите, тъй като има добра дисциплинираност в подготовката. Има професионално отношение към подготвителния развой и към спорта. Надявам се да покаже целия си капацитет и да завоюва олимпийска квота. Имаме класни състезатели ", добави Мариян Стойнев.

В последния ден от шампионата Ален Хубулов завоюва бронзов орден в най-тежката категория до 125 кг.

" Искам да благодаря на треньорите, които ме приготвиха за този шампионат. Заслугата за този орден е и тяхна. Имам лека контузия, само че се надявам да вземам участие на шампионата " Дан Колов ", разясни борецът.

От треньорския му щаб отличиха изявите на родения в Русия герой.

" Не можем да бъдем недоволни. Той се сбори доста добре. Има остаряла контузия, която се появява на моменти. Млад играч с вероятност е ", добави Валентин Ангелов.

" Седнах в ъгъла му, тъй като неотдавна съставлява България и е представител на ЦСКА. Тактиката за него беше да разгърне целия си капацитет. Млад е и умерено може да изкара няколко олимпийски цикъла ", съобщи Мариян Стойнев.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР