Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне си навлече гнева на

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне си навлече гнева на
Коментари Харесай

И Куртоа скочи на Симеоне заради "популистки изказвания"

Треньорът на " Атлетико " Мадрид Диего Симеоне си навлече гнева на футболистите и почитателите на градския противник " Реал ", откакто оспори премиите " Златна топка ".

След като лауреатът за 2018 година Лука Модрич съобщи, че наставникът на съперниците се пробва само да омаловажи труда му, вратарят Тибо Куртоа също насочи рецензии към аржентинеца.

" Симеоне непрекъснато нападна " Реал ", с цел да е известен измежду почитателите. Прави го постоянно, тъй като знае, че " Реал " е най-хубавият тим в света. Той има право на мнение, само че аз бях при него в продължение на 3 години и го познавам ", сподели Куртоа.

Изказването му идва, откакто Симеоне съобщи, че премията за най-хубав вратар за 2018 година е трябвало да отиде в стража на " Атлетико " Ян Облак.
Модрич: Меси и Роналдо не постъпиха честно към сътрудник! Те са явления, само че това е премия за достижения, сподели носителят на "Златната топка "
Треньорът оспори и първото място в класацията за най-хубав футболист на Модрич, като съобщи, че неговият футболист Антоан Гризман, който стана международен първенец с Франция, е трябвало да вдигне скъпото самостоятелно отличие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР