Треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини призна, че е бил заразен

...
Треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини призна, че е бил заразен
Коментари Харесай

Треньорът на Аталанта бил заразен с COVID-19 преди реванша срещу Валенсия

Треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини призна, че е бил инфектиран с ковид по време на реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига против Валенсия в Испания. Аталанта завоюва с 4:3 и с общ резултат 8:4 продължи напред. По това време в Бергамо към този момент имаше признаци на задаващата се страхотна покруса, като градът се оказа най-засегнат от пандемията в Италия.  Първият мач от Серия " А " алегорично ще бъде в Бергамо
" Ден преди мача се усещах доста зле, а по време на самата среща ми стана още по-лошо. Две нощи не съумях да заспя, нямах температура или тресчица, само че усещах, че съм болен. До базата ни е болничното заведение в Бергамо и от непрекъснатия писък на колите за спешна помощ имахме възприятието, че се води война.

Мислех си какво ще стане с мен, в случай че и аз попадна в тази болница - имах толкоз доста работа за извършване. След мача тимът получи подарък храна от наш почитател, началник готвач със звезда на Мишлен. Опитах я, само че всичко нямаше усет. Аз изцяло бях изгубил усет. Нямах признаци и не минах тест, само че анализът на кръвта сподели, че съм имал COVID-19 ", споделя Гасперини.
 Валенсия - Аталанта @@@

Мачът Аталанта - Валенсия беше разгласен за биологична бомба и апетитен като една от аргументите за толкоз огромния брой инфектирани в Бергамо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР