Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини направи шокиращо разкритие, след

...
Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини направи шокиращо разкритие, след
Коментари Харесай

Треньорът на Аталанта шокира: Бях заразен с COVID-19 преди мача с Валенсия

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини направи шокиращо разобличаване, откакто е признал, че е бил инфектиран с ковид в деня на мача им в Шампионската лига с Валенсия. „ Мислех, че не мога да отида в този момент, имам още доста работа за извършване “, споделя италианският експерт.

Бергамо беше един от епицентрите на пандемията в Италия и доста специалисти споделят, че мачът от 1/8-финалите на шампионата игран на „ Сан Сиро “ е една от главните аргументи за разпространяването на COVID-19 на Апенините и в Испания.

„ Чувствах се зле в деня преди мача с Валенсия, а по-късно следобяд се почувствах още по-зле “, разкрива Гасперини пред „ Gadzeta delo Sport”.

“Ако погледнете фотосите, не изглеждах добре на пейката. Това беше на 10 март. Двете нощи по-късно, не спах добре. Нямах температура, само че се усещах по този начин “, прибавя още той.

„ На всеки две минути минаваше кола за спешна помощ, тъй като наоколо има болница. Звучеше като военна зона. През нощта си мислех, какво ли ще стане с мен, в случай че вляза в болница? Не мога да отида в този момент, имам още доста неща за извършване. По някакъв метод се майтапих със себе си, с цел да облекча настроението си, само че въпреки това в действителност си мислех за това. На 14 март имах най-трудната подготовка от години – един час на бягащата пътека, плюс 10 км тичане. Чувствах се мощен “, сподели италианският експерт.

„ Ден по-късно тимът получи храна и шампанско от готвач със звезда „ Мишлен “, който е почитател на Аталанта. Опитах питието и споделих, че това е вода. Храната имаше усет на самун. Напълно бях изгубил чувството си за усет. Когато се прибрах в Торино, постоянно съблюдавах общественото разграничаване. Не съм имал тресчица, не съм си прави тест, само че преди 10 дни кръвните тествое потвърдиха, че съм би лзаразен с COVID-19. Имам антитела, само че това не значи, че в този момент съм ваксиниран “, съобщи Гасперини.

„ Аталанта може да помогне на Бергамо да се изправи още веднъж на крайници, като в същото време почитаме болката и траура на всички. Ще отнеме време, преди да забележим още веднъж радостните подиуми на площада или на летището, само че хората от Бергамо са горещи и ще се оправят. Този тим остана обвързван със страданието на града. Никой от играчите не напусна града по време на пандемията и те ще съставляват Бергамо на терена “, добави треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР