Треньорът на Астана Станимир Стоилов даде знак, че се разделя

...
Треньорът на Астана Станимир Стоилов даде знак, че се разделя
Коментари Харесай

След големия успех Станимир Стоилов даде знак, че си тръгва от "Астана"

Треньорът на " Астана " Станимир Стоилов даде знак, че се разделя с клуба. Думите му пристигнаха след следващия важен триумф, до който изведе състава - класирането за 1/16-финалите в Лига Европа.

" Астана " се трансформира в първия тим от Казахстан, преодолял групова фаза в някой от европейските клубни шампионати. " Този тим е предназначен да написа история ", сподели Стоилов след основната победа против " Славия " в Прага, осигурила второто място на състава.

След това българският експерт уточни, че към момента не е получил предложение от управлението на клуба. " Това значи, че през пролетта тимът ще продължи без мен ", уточни той, представен от sports.kz.

" За три години и половина, откогато работя в " Астана ", и тимът, и играчите израснаха. Цяла Европа знае Казахстан поради " Астана ". Затова нашите футболисти са герои ", сподели Стоилов. И добави, че в случай че получи предложение, ще намерения върху него.

" Радвам се, че играхме дисциплинирано. През второто полувреме имаше проблеми, само че на това равнище не можехме да чакаме нищо друго. Момчетата са герои ", добави Стоилов.

 Заслужената наслада на тима от Казахстан
© Reuters

Заслужената наслада на тима от Казахстан
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР