Треньорът на Арда Стамен Белчев беше изключително недоволен след разгромната

...
Треньорът на Арда Стамен Белчев беше изключително недоволен след разгромната
Коментари Харесай

Белчев: Трябва бързо да забравим този мач

Треньорът на Арда Стамен Белчев беше извънредно неудовлетворен след разгромната загуба на неговия тим против състава на Локомотив Пловдив на стадиона в парка „ Лаута “. Специалистът беше изключително неудовлетворен от играта на тима му в отбрана и подчертава, че в нито един дуел от началото на сезона Арда не е бил на равнището, което той чака.

„ Трудно се приказва след такава загуба. Излязохме доста респектирани. Не се ориентирахме по фланговете и в центъра. Не бяхме компактни и след наши груби неточности влязоха 4 гола “, стартира Белчев.

„ Промяната не е коренна за мен. Постигнахме положителни резултати от началото на сезона, само че като игра сме надалеч от условията ми. Бяхме безобразни в отбрана “.

„ Играчите сигурно могат да се оправят по-добре, знам им опциите. Трябва да забравим мача и да се насочим към втория. Ще поговорим, с цел да успеем да почистим грешките “.

„ Надявам се през другата седмица, в случай че са подготвени физически, да можем да използваме новите играчи “, приключи някогашният ментор на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР