Треньорът на Арда - Николай Киров-Белия, бе доволен от показаното

...
Треньорът на Арда - Николай Киров-Белия, бе доволен от показаното
Коментари Харесай

Белия: ЦСКА можеше да стигне до победата

Треньорът на Арда - Николай Киров-Белия, бе удовлетворен от показаното от неговите футболисти след равенството с ЦСКА 1:1 в Кърджали.

„ Не започнахме добре дуела и това е обикновено и обяснимо, тъй като сме надалеч от игровия темп, който желаеме. Трябваше да мине време, с цел да се нагодим към противника и терена. Второто полувреме се възстановиха нещата и с добра контраофанзива открихме резултата. Но по-късно ЦСКА ни изравни и можеше да стигнат до успеха, тъй като имаха положителни благоприятни условия в края на мача “, стартира Киров.

„ Имаме физически проблем и няма по какъв начин да го разгадаем в този сбит цикъл. Ще е мъчно до паузата през ноември. Тогава нека да намерим междина, с цел да работим за физическата подготовка на играчите. Загубихме игрови темп и физически ресурс през тази карантина. Старанието на футболистите води до взимането на точки. Шампионатът е доста подравнен и всеки един дуел ще е сложен. Виждаме, че тимовете са доста близо като точки един до различен. При нас нещата се усложниха, само че нека намерим морално-волеви сили. През първата част работихме мъчно с топка в крайници. Теренът се намокри и бяхме мудни. През второто полувреме се получиха положителни контраатаки и повече използвахме Иван Коконов и Спас Делев. Оставяме дуела в предишното и започваме да се готвим за сложния ни мач с Берое'', съобщи още Николай Киров.

„ В предишното имаме доста дуели с господин Белчев. Не мисля, че има с какво да се изненадаме. Оставил е името си в историята на Арда и би трябвало да го поздравим. Най-важното е да възстановим състезателите и да ги срещнем с Берое, с цел да изберем най-хубавата единайсеторка за идния мач “, добави Белия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР