Треньорът на Арда Александър Тунчев бе много доволен от успеха

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев бе много доволен от успеха
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Мачът с Етър не бе лесен

Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доста удовлетворен от триумфа над Етър в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът показа, че е имало рискови обстановки пред вратата на неговия тим, само че въпреки всичко счита, че през огромна част от времето отборът е направлявал дуела.

" Вкарахме още веднъж три гола. Това в действителност е добре. Не бе елементарен мач. Етър, макар че е на последно място, не е толкоз слаб тим. Спряхме малко след първия гол и като че ли чакахме мача да свърши, а за наше благополучие това не бе осъдено ", стартира Тунчев.

" Имаше 2-3 обстановки, в които всеки миг можеше да допуснем гол, само че след второто попадение към този момент доминирахме и държахме всичко в нашите ръце. Преценявам кой да играе съгласно всеки мач. Старая се държа да всеки подготвен и във форма, тъй като не се знае по кое време ще ни потрябва.  Не ми е елементарно да преценява дали Преслав, или Тонислав да играе. Но по този начин е по-добре, тъй като имам две варианти. Дано ме затрудняват по този метод ", продължи експертът.

" В последните пет мача съумяваме да поспестим малко. Позволява се да има и ротация, само че мисля, че момчетата са готови задоволително добре ", приключи Александър Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР