Треньорът на Албания Силвиньо е поискал в днешната контролна среща

...
Треньорът на Албания Силвиньо е поискал в днешната контролна среща
Коментари Харесай

Максимум шест смени за контролата с Албания

Треньорът на Албания Силвиньо е изискал в днешната контролна среща с България двата тима да създадат по девет смени, вместо позволените за такова равнище мачове шест.

Това съобщи селекционерът на България Младен Кърстаич. Самият той е срещу такава опция, тъй като " това е мач на равнище национални тимове, а не спаринг клубове ". 

Идеята на бразилския селекционер на домакините е да даде минути на всички състезатели, които са в групата му сега. В последна сметка дали тимовете ще вършат по 9 или по 6 смени в мача през днешния ден, крайното решение е на съдията Мерван Бейтулаху от Косово, който ще го управлява. И то е, че би трябвало да се придържа към условията на УЕФА, показващи по шест промени в инспекциите на равнище национални тимове.

Срещата е от 19:00 часа българско време на стадион " Еър Албания “ и е втора през октомври за двете обединения. Домакините отнесоха с 3:0 Чехия преди пет дни и гледат решително към класиране на Евро 2024 в Германия. Българският тим към момента няма победа в акцията и през цялата календарна година, а провалянето от Литва с 0:2 в събота беше признато мъчително от обществеността.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР