Треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, заяви след победата над

...
Треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, заяви след победата над
Коментари Харесай

Треньорът на Левски посочи водещата причина за победата над Берое

Треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, съобщи след успеха над Берое, че този триумф е доста значим за неговия отбор, макар че не е реализиран с доста красива игра. Специалистът също по този начин призна, че футболистите му са били много изтощени предвид на това, че единствено преди няколко дни играха във втория 1/2-финален мач от шампионата за Купата на България против Локомотив (Пловдив), след който се простиха с очакванията за край и вероятно трофей.

Тодоров не спести похвалите си и за голмайстора на Левски - Найджъл Робърта, като показа, че съгласно него Робърта го чака ярко бъдеще.

" Футболистите демонстрираха темперамент. Умората от предния мач си оказа въздействие. Поздравявам играчите. Това е доста значима и сложна победа. Не играхме красиво, само че с хората, с които разполагам няма по какъв начин по различен метод да играем. Доволен съм, че през днешния ден видях един футболист, който има огромно бъдеще - Найджъл Робърта. Радвам се, че изпратихме Миятович и Тиам с победа. Съжалявам, че Живко Миланов не го изпратихме с победа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР